Tweejarige brugklas! 

Op Trevianum kennen we de tweejarige brugklas. Dat betekent dat je niet alleen de tijd krijgt om aan de middelbare school te wennen, maar dat je ook de tijd krijgt om succesvol te worden op het niveau dat bij jou past. 

Wij willen jou op Trevianum alle kansen bieden en ook er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je die kansen op Trevianum ook kunt benutten. Tijdens het eerste jaar op onze school zorgen we daarom voor goede begeleiding: we houden extra goed in de gaten hoe het met je gaat. Om te beginnen gaan we de eerste weken kijken hoe je de overstap van de basisschool naar Trevianum hebt verwerkt. Ben je goed geland, voel je je thuis in de nieuwe klas, op de nieuwe school? Daarvoor hebben we veel aandacht. Pas als je lekker in je vel zit op de nieuwe school, kun je ook alle aandacht hebben voor de leerstof. Natuurlijk gaan we ook goed volgen hoe het met het leren gaat en waar nodig ondersteuning bieden.

Die ondersteuning houdt onder andere in:

  • Er worden gratis ondersteuningslessen gegeven.
  • We hebben tutoren, dit zijn oudere leerlingen die je kunnen helpen bij huiswerk of uitleg.
  • Er is een studiecentrum waar je op school in een fijne omgeving huiswerk kunt maken en indien nodig ook ondersteund kunt worden.

Omdat we voor de ondersteuning en begeleiding genoeg tijd willen hebben, werken we op Trevianum met verlengde brugklassen. Zo heb je een jaar extra tijd om te laten zien welk schoolniveau binnen Trevianum het beste bij jou past. 

Design Studiomarq • VR Tour Studio VR • Ontwikkeling Schmeits websolutions
© Trevianum scholengroep 2024