Kennismaken & inschrijven

Voordat het nieuwe schooljaar begint, zijn er genoeg mogelijkheden om kennis te maken met Trevianum.

Zo zijn er natuurlijk de Open Dag en de Infoavond/proeflessen, maar misschien is het voor jou nodig om nog meer informatie te krijgen. Of misschien zijn er nog zo veel vragen dat het goed is om een aparte afspraak te maken. Dat kan, we maken er graag tijd voor vrij. Een afspraak kun je maken via onze administratie: (046) 420 69 97.

Kennismakingsmiddag in juli

Alle nieuwe brugklassers worden ruim een week voor de zomervakantie op Trevianum verwacht voor een introductiemiddag. Voor veel kinderen heel spannend, want tijdens deze middag krijg je te horen wie er allemaal bij je in de klas zitten. Als je heel graag bij een vriendje of vriendinnetje van de basisschool in de klas wil komen, kun je dat aan ons doorgeven. Wij houden daar dan zo veel mogelijk rekening mee.

Ook krijg je tijdens deze eerste introductiemiddag te horen wie je mentor zal zijn. Een mentor kun je het beste vergelijken met de juf of meester van de basisschool, je ziet hem of haar meerdere keren per week. Deze persoon houdt zich vooral bezig met jouw klas en zal ervoor proberen te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk went aan de nieuwe school. Hij of zij vertelt je hoe je huiswerk moet maken, sust eventuele probleempjes en zorgt ervoor dat je je weg vindt in de nieuwe school. Daarnaast zul je tijdens de introductiemiddag ook de brugklascoördinator voor het eerst zien.

De coördinator zorgt ervoor dat alles wat met de brugklas te maken heeft, op rolletjes loopt. In de brugklas zijn er drie coördinatoren:

Design Studiomarq • VR Tour Studio VR • Ontwikkeling Schmeits websolutions
© Trevianum scholengroep 2022