Open Dag

Wil je ervaren hoe Trevianum écht is en wat er allemaal te doen is? Wil je er eens online rondkijken en al je vragen kunnen stellen, neem dan deel aan onze digitale Open Dag op zaterdag 6 februari. Die Open dag is van 10.00-14.00 uur. Je hoeft daar niet voor in te schrijven. Ga gewoon naar www.naartrevianum.nl en dan kun je op je gemak rondkijken in het gebouw. Er zijn filmpjes over de vakken, de extra’s op Trevianum en nog veel meer. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen jij of je ouders ook een gesprekje hebben met een van onze medewerkers.

Ook vanaf zaterdag 6 februari kun je de virtuele Open dag blijven bezoeken, alleen is er dan geen gelegenheid meer om met medewerkers te spreken.

Ook als je in groep zeven zit, is een kennismaking via de virtuele Open dag heel nuttig. Dan kun je rustig scholen vergelijken, zonder dat je direct een keuze moet maken.

Vragen over extra ondersteuning

Als jij, of je ouder(s) of verzorger(s) bijzondere vragen hebben (omdat je bijvoorbeeld extra ondersteuning nodig hebt), neem dan alvast eens contact op met een van de coördinatoren van de brugklas: 

Roel Renkens havo r.renkens@trevianum.nl (046) 420 69 85
Roger Knops atheneum r.knops@trevianum.nl (046) 420 69 04
Marjolein van den Nieuwenhof gymnasium ma.nieuwenhof@trevianum.nl (046) 420 69 58
Design Studiomarq • VR Tour Studio VR • Ontwikkeling Schmeits websolutions
© Trevianum scholengroep 2021